Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Andra nyförvärvet på plats!

december 6, 2022
Melvin

Just det, och han heter Melvin Andersson och kommer närmast från Lagans AIK.
Gustav Krafth från Sportgruppen säger så här om Melvin:

Melvin Andersson
Melvin är en LIF produkt som dem senaste säsongerna tillhört Lagans AIK men som nu till våran stora glädje väljer att återvända till moderklubben. En innermittfältare med bra driv och spelförståelsen och som vi inom organisationen tror kommer att tillföra mycket på planen med sin attityd och sitt fotbolls kunnande. Vi har haft koll på honom ett bra tag och sett hur han har utvecklats som både spelare och människa så vi är övertygade om att han kommer tillföra mycket till vår trupp 2023.

Vad var det som lockade med LIF?
Det var flera saker. Dels så känner jag många i laget och tycker att det är ett skönt gäng med spelare. Det är även hög klass på fotbollen och en väldigt seriös inställning och ambition inom klubben vilket lockar mig då jag är väldigt seriös med min fotboll och vill uppåt. Jag känner dessutom tränarna och ledarstaben sen tidigare och vet att dem tillsammans med laget kan göra ett riktigt bra säsong 2023.

Beskriv dig själv som spelare och vilka positioner du föredrar att spela på?
Som spelare skulle jag säga att jag är väldigt seriös och med en enorm vinnarskalle. Mina styrkor är närkampsspelet och mitt spelsinne. Jag spelar mestadels och har gjort så hela mitt liv på innermittfältet men kan även spela på någon kant. I Lagans AIK fick jag även kliva in på en mittbacksposition vilket jag inte tycker gick allt för dåligt det heller.

Vad ska publiken förvänta sig av dig som spelare?
Dem ska förvänta sig att jag alltid gör mitt yttersta på plan och att jag förhoppningsvis kan bjuda på en o annan läckerhet.

Målsättning/Ambitioner inför 2023?
Framförallt gå upp till division 3 men även att utvecklas som spelare både på och utanför plan.

Gustav Krafth
Ljungby IF Sportgrupp

Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar

Toyota Cup!

I morgon onsdag, 24 april kl. 19.00 spelar herrarna match i Toyota Cup och det blir ett spännande derby då Markaryds IF kommer på besök.

Läs mer »