Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Andra raka förlusten med stora siffror för damerna

oktober 4, 2022
1_NIC4236

Det var en tung dag i lördags, andra topplaget i rad och ännu en storförlust för tjejerna.
Vi är tyvärr inne i en formsvacka just nu, för att komma ur den måste vi kavla upp ärmarna och börja kriga. Västra Karup är ett bra lag med massor av rutin, det visste vi innan. Medans gästerna gick ”all in” från första minut, såg det ut som vi precis stigit ur sängen och gäspade lite lagom.
Gästerna gjorde lite som dom ville, då trillar också målen in. Vi måste lära oss att vara påkopplade så fort vi står uppställda för match.


Jag är ändå stolt över att tjejerna tog sig samman och spelade betydligt bättre i andra halvlek. Om det var Edvards utskällning eller att dom själva kom att dom måste börja jobba för varandra vet jag inte, kanske var det en kombination?
Oavsett vad så finns det inte så mycket mer att skriva om matchen, en riktigt dålig halvlek följdes upp av en bättre, jag nöjer mig där.
Ej heller delar jag ut några blommor denna gång, det sparar jag till kommande match.


Vad som var höjdpunkten i lördags var utdelningen av Dans Minne Stipendiet, vi fick äran att få hit Ann, Dans mamma, som delade ut priset till Stina Petersson.
Stina visste ingenting så överraskningen var total, laget blev kvar på plan för att fira henne, det blev publiken också, så även gästerna Västra Karup och det är stort av dom!
Det finns ett separat reportage om ni vill läsa mer om det på sidan.


Nu blickar vi framåt igen, det är ingen mening att gråta över spilld mjölk, idag åker vi till Hässleholm för match igen, det är den uppskjutna från i somras som skall spelas, avspark 19,30 på Österås IP om du inget annat har för dig.
Så avslutar vi säsongen kommande lördag, även det en bortamatch, vi besöker då Osby för årets sista seriematch, avspark 15,00 på Osby IP, välkomna även dit.

Statistik
Ljungby IF – Västra Karups IF 0-7 (0-5)
Avslut totalt: 1-16 (0-11)
Avslut på mål: 0-12 (0-8)
Frisparkar: 3-6 (2-3)
Hörnor: 1-5 (0-3)
Träffat i virket: 0-1
Varningar: 1-0 Emelie Önnestam gult kort minut 63
0-1 minut 5 Marie Schön
0-2 minut 13 Marie Schön
0-3 minut 20 Marie Schön
0-4 minut 30 Jennifer Mårtensson
0-5 minut 32 Amanda Hansson
0-6 minut 64 Marie Schön ((straff)
0-7 minut 77 Jennifer Mårtensson

Vill du se fler bilder från matchen så KLICKAR DU HÄR
Vid pennan och bakom kameran:
Nico Eremidis

Jag vill betona att de åsikter som framförs i referatet är mina egna och speglar inte alltid föreningens. För eventuella fel och brister kan ingen klandras utöver undertecknad.

Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar

Tredje raka?

Nu på torsdag, 9 maj kl. 14.00 spelar damerna återigen på Lagavallen då Ronneby BK kommer på besök. Efter premiärförlusten blev det en oavgjord match

Läs mer »

Seriepremiär för DAM A!

Nu på fredag, 12 april med matchstart kl. 19.15 premiärspelar vårt damlag då Hovshaga AIFgästar Lagavallen och matchen kommer spelas på konstgräset. Välkommen att inleda

Läs mer »