Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Äntligen seger!

oktober 16, 2021

Äntligen blev det seger för LIF killarna då man besegrade Råå IF med 2-1 efter en dramatisk avslutning men vi tar det från början.

Första halvlek är nog ingen med LIF ögon särskilt nöjd med då spelet inte värmde alls utan Råå var klart det bättre och piggare laget och ledde rättvist med 1-0 i paus.

Början av den andra halvleken är Råå också det bättre laget men efter cirka 60 minuters spel börjar LIF komma in mer i matchen och ta för sig mer. August Ahl blir inbytt efter 65 minuters spel och är kort därefter den som driver upp ett anfall från egen planhalva och där bollen till slut når Ivan N’diike som snyggt kvitterar till 1-1.

Matchen står sedan och väger men i den 92:a matchminuten utmanar Ivan N’diike en Råå spelare och slår ett inlägg som en back i Råå råka sparka in i eget mål vilket innebär 2-1 och en otroligt skön och efterlängtad seger är ett faktum.

Nästa match spelas borta mot IS Halmia på fredag den 22 oktober kl. 19.00 och den matchen kommer att spelas på Skedalaheds IP och på deras konstgräsplan.

FB_IMG_1634394937040
Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar

Toyota Cup!

I morgon onsdag, 24 april kl. 19.00 spelar herrarna match i Toyota Cup och det blir ett spännande derby då Markaryds IF kommer på besök.

Läs mer »