Avslutning på fystränarutbildningen.

september 16, 2021

I går kväll var det dax att avsluta vår fystränarutbildning som Ninni Martinsson har hållit i.

Den avslutande delen var en föreläsning och sammanfattning som pågick i 2 timmar i vårt klubbhus.

Denna resa började i våras med teori och praktik för varje lag från 12årsålder. Efter utbildningsdagarna i våras tog Ninni fram träningsprogram till vart lag utifrån deras fysiska status. Efter detta var det upp till lagen att testa och köra in sina övningar för att i går knyta ihop säcken.

Vi vill tacka alla för en grym kväll och för ert deltagande som kommer att göra våra ungdomar starkare, friskare och skadefria.

Ett stort tack till: Ninni Martinsson – F10 – F08 – F06 – P08 – P06 – J18 – Ni är grymma! Ett stort tack till RF-SISU Småland som gjorde detta möjligt.

Avslutning på fystränarutbildningen.