Conny – En prisad LIF eldsjäl!

november 25, 2021

Ett STORT GRATTIS säger vi till Conny Johansson som av Riksidrottsförbundet har blivit tilldelad deras
”Förtjänsttecken”.

Detta förtjänsttecken är den högsta utmärkelsen som delas ut inom svensk idrott för lång och trogen tjänst.

Som ledare i Ljungby IF har Conny varit med i flera olika roller under årens lopp som bland annat har innehållit att vara tränare för sina barn i deras lag, ledare för Smålirarna, ställt upp och kört buss till diverse arrangemang samt i diverse roller på matchdagar för vårt herr och damlag.

För oss är du GULD VÄRD och vi ser fram emot att få ha dig med i Ljungby IF under många år framöver.

Conny – En prisad LIF eldsjäl!