Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Edvard Sunjic avgår som huvudtränare för Damlaget!

oktober 11, 2022
1_NIC2872

Ljungby IF 221011

Pressrelease

Edvard Sunjic avgår som huvudtränare för Damlaget!

Efter tre år som huvudtränare för Damlaget väljer Edvard Sunjic att avsluta sitt uppdrag.
Ljungby IF vill tacka Edvard för det fantastiska jobb han lagt ner för Damlaget och klubben samt önska honom all lycka i framtiden och med sina nya uppdrag.

Sportchef Dam Nico Eremidis om Edvard:
Det har varit lätt att samarbeta med Edvard, han är en påläst och mycket duktig tränare.
Vi har ofta haft spännande och givande diskussioner om spelare, taktik och annat inför matcher och träningar, vi har inte alltid varit överens om allt, men så skall det vara för det utvecklar oss alla, jag önskar Edvard lycka till med vad han än tar sig för i framtiden.

Edvard Sunjic:
Det känns ändå lite känslosamt att sluta som tränare för dessa tjejer eftersom jag har fått lära känna de när dem var små flickor. Nu är dem kvinnor, fått sina körkort och väljer att flytta vidare för att utbilda sig. Det är mest därför att jag väljer att sluta för man börjar om varje år och kan inte behålla de spelare som precis har blommat ut. De som kommer underifrån är inte redo för A lags fotboll och det är för tidigt att börja träna med A laget när man är 15 år gammal. De yngre tjejerna måste få mer träning innan de flyttas upp. Jag är även stolt över att få träna alla dessa underbara tjejer och önskar dem all lycka i livet.

 

Ljungby IF

Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar

Tredje raka?

Nu på torsdag, 9 maj kl. 14.00 spelar damerna återigen på Lagavallen då Ronneby BK kommer på besök. Efter premiärförlusten blev det en oavgjord match

Läs mer »

Seriepremiär för DAM A!

Nu på fredag, 12 april med matchstart kl. 19.15 premiärspelar vårt damlag då Hovshaga AIFgästar Lagavallen och matchen kommer spelas på konstgräset. Välkommen att inleda

Läs mer »