Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Herr B vann i Alvesta

oktober 3, 2021

Emil Johannesson blev tvåmålsskytt när Ljungby IF Herr B vann över Alvesta på bortaplan.

Matchens målprotokoll öppnades idag av en debutspelare, vid namn Olle Johannesson! Detta i minut 25. Alvesta skulle göra 1-1 innan Gabriel Johansson skulle trycka in 1-2 till Ljungby. Alvesta reducerade igen till 2-2 på straff i 45:e matchminuten. I andra halvlek klev Emil Johannesson fram tidigt och satte dit 2-3 och Alvesta gjorde senare 3-3. I matchminut 72 fick Lungby straff och Emil J kunde då stänga målprotokollet för dagen och satte slutresultatet 3-4.

Nu återstår två omgångar för laget. Tisadg 12 oktober borta mot Gransholm, och Tisdag 19 oktober hemma mot Lammhult

Toyota Cup!

I morgon onsdag, 24 april kl. 19.00 spelar herrarna match i Toyota Cup och det blir ett spännande derby då Markaryds IF kommer på besök.