Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Klara spelare inför 2023 i Herrtruppen

november 2, 2022

LIF Logga Ny-2

Ljungby IF: Klara spelare inför 2023

Sportgruppens Gustav Krafth:
Vi har den stora glädjen att presentera att vi gjort klart med dessa nio spelare om en fortsättning inför 2023, vi jobbar vidare med att få klart ytterligare spelare som vi kommer att presentera inom kort.

Max Nyberg
Max kom till oss inför årets säsong från Lidhult och har verkligen tagit för sig och visat sig vara en rejäl mittback med stor utvecklingspotential som vi tror kommer ta ytterligare kliv nästa säsong och kommer att utveckla sitt ledarskap ännu mer .

Teodor Dobrijevic
En Ljungby IF produkt som kom till oss under sommaren efter att kontraktet med IFK Värnamo gick ut och som direkt gick in och visade att han kommer tillföra mycket och man märkte direkt att han har fått en bra skolning och som vi förvänta oss kommer ta ytterligare ett steg nästa säsong.

Titus Höyer
Fick tyvärr stora delen av förra säsongen spolierad av en skadad men visade i slutet av säsongen att han kommer tillföra mycket med sin tyngd och tuffhet längst fram och förhoppningsvis kommer även målen trilla dit nästa säsong när han får vara skadefri.

Sven Holst
En försvarsspelare som aldrig lägger några fingrar emellan ut går in tufft och hårt i varje duell, Har också varit skadad en del men där är vi säkra på att få han vara skadefri som kommer han ta ytterligare kliv nästa säsong.

Lucas Jansson
En spelare som med sin snabbhet ställer till det för alla försvarsspelare i serien när han får komma rättvänd och utmana sin gubbe. Även här förvänta vi oss att han kan ta ytterligare kliv nästa säsong.

Elias Ringström
Pålitlig ytterback som alltid stämplar in och gör jobbet till 100%. Ung kille som kommer fortsätta utvecklas nästa säsong.

August Ahl
Pådrivare och lagkapten och en som alltid gör jobbet utan att alltid synas men man vet alltid vad man får av Agge. Lite oklart hur mycket han kommer finnas med nästa säsong då han planera för studier i USA nästa år.

Armend Isufi
En spelare som alltid gör jobbet och som är användbar på flera positioner då man alltid vet att man får 100% inställning och som har ett bra spelsinne, en sådan spelare alla tränare vill ha i laget som aldrig klagar utan bara kör på.

Nshan Mirzoyan
Gjorde sin första säsong som målvakt och gjorde det man kan förvänta sig och med fortsatt träning ser vi att han har alla möjligheter att utvecklas ännu mer nästa säsong. En spelare som alltid kommer med ett leende och får alla i gruppen att känna sig välkomna.

Sportgruppen
Gustav Krafth 

Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar

Toyota Cup!

I morgon onsdag, 24 april kl. 19.00 spelar herrarna match i Toyota Cup och det blir ett spännande derby då Markaryds IF kommer på besök.

Läs mer »