Klart med en ny målvakt till Damlaget!

maj 7, 2022
Klart med en ny målvakt till Damlaget!

Det är rutinerade Kajsa Pruner från IFK Värnamo som ansluter till truppen.
Kajsa som till vardags bor, spelar fotboll och pluggar på University of Central Arkansas med fotbollsinriktning är hemma ett par månader och under den tiden kommer hon att spela för Ljungby IF.
Kajsa har varit ohotad förstemålvakt dom senaste 3 åren i IFK Värnamos Damlag, fram till sommaren 2021, då hon valde att flytta till USA för att plugga på universitet och kombinera studier med fotboll.

Vi tackar IFK Värnamo för ett mycket bra samarbete där vi har haft bra diskussioner sinns emellan med resultatet att övergången löste sig snabbt och smidigt.
Även om det bara rör sig om ett par månader innan Kajsa måste återvända till sina studier i USA så kommer hon att direkt göra skillnad och det kommer att hjälpa laget och tjejerna enormt mycket. Kajsa har en lång erfarenhet från spel högre upp i divisionerna så hon kommer att bli en klippa för vårt unga lag.
Välkommen till och på Ljungby IF Kajsa (i folkmun kallad KP)!

Nico E