Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Klart med ny tränare för Herr A!

oktober 14, 2022

Nu är det klart vem som tar över som huvudtränare och det blir ett välkänt ansikte då vi nu har fått klart med Richard Ståhl som huvudtränare. Richard var förra året assisterande tränare men känner nu att han vill ta klivet upp som huvudtränare vilket vi är mycket nöjda med.

Sportgruppens tankar:

Richard har varit vårt första val som huvudtränare hela tiden och har ett stort förtroende inom spelartruppen, så det känns mycket bra att det nu är helt klart. Med Richard som tränare får vi en väldigt driven och målmedveten tränare som även vågar att plocka upp våra duktiga juniorer och ge dem chansen vilket vi ser som en mycket viktig del kommande år.

Vi i sportgruppen kommer göra allt som krävs för att vi ska kunna ställa ett så slagkraftigt lag som möjligt på plan nästa år och ge honom de bästa förutsättningarna för ett så bra 2023 som möjligt. Arbetet med staben runt Richard är i full gång och där hoppas vi inom en snar framtid kunna presentera lite nyheter.

Richards tankar:

Jag funderade några dagar och sedan var det inga tveksamheter och jag känner att klubben och sportgruppen vill åt samma håll som jag själv.

Det skall bli mycket kul att få jobba vidare med denna grupp även nästa år och nu som huvudtränare då jag ser en stor utvecklingspotential i vår nuvarande unga grupp och tillsammans med några nyförvärv som ska spetsa till laget lite ytterligare plus våra duktiga juniorer så tror jag detta kommer bli kanonbra.

Jag har mina tankar och idéer och hoppas att många kommer gilla den fotbollen som vi kommer att spela 2023.

Richard-Stahl
Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar