Laholm vann på Lagavallen!

oktober 9, 2021

Det blev en ny förlust i dag för LIF killarna då Laholm vann med 4-1 efter att ställningen var 1-2 i paus.

Laholm tar i matchens 19:e minut ledningen då man nickar in ett inlägg men bara minuterna senare slår Lucas Jansson in 1-1 efter en fin frispark från Alexander Culibrk.

I matchens 34:e minut tilldöms Laholm en straff som man också gör 2-1 på vilket också står sig halvleken ut.

I matchens 57:e minut blir LIF:s Reza Yavari målchansutvisad och på den efterföljande frisparken slår Laholm snyggt in 3-1 för att i matchens 72:a minut göra 4-1 på hörna.

Nästa match spelas nästa lördag den 16 oktober kl. 14.00 då Helsingborgslaget Råå IF kommer på besök.

Laholm vann på Lagavallen!