Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Ljungby IF fortsätter att förstärka!

december 20, 2022
Erik-Johannesson2

Det är inte bara på spelarfronten vi förstärker, vi förstärker även sportgruppen!
Vi hälsar Erik Johannesson varmt välkommen in i sportgruppen!

Sportgruppens Gustav Krafth om förstärkningen:
Det är med stor glädje vi kan presentera att Erik kommer att jobba med oss i Sportgruppen!
Erik kommer att komplettera övriga i sportgruppen på ett utmärkt sätt då han har ett stort kontaktnät och är omtyckt av många. Han känner klubben väl sedan tidigare då han även har spelat i Ljungby IF för några år sedan, så detta är en perfekt rekrytering som kommer hjälpa oss att ta ytterligare kliv som förening. Välkommen Erik!!

Hur känns det att vara tillbaka i LIF och nu ingå i sportgruppen?
Det känns bra, fin förening med mycket talang!

Målsättningar inför 2023?
Från vår sida i sportgruppen har de handlat om att ge tränarna och spelarna de bästa förutsättningarna för att kunna lyckas. Vi har i dagsläget gjort klart med sex nya spelare och jag tycker samtliga ser lovande ut. I och med dessa nyförvärv kommer det att bli tuff konkurrens på varje position och det är viktigt under en säsong.

Jag är mycket nöjd med tränarduon Richard (Ståhl, reds anm.) och Morgan (Ström, reds anm.). Dom vill spela en rolig fotboll med mycket fart och fläkt. Lyssnar killarna kommer dom att lära sig mycket under det kommande året.

Med detta sagt tycker jag självklart vi ska vara med och kriga i toppen.

Jag tycker även juniorsidan ser väldigt lovande ut, ska bli kul att följa dom under året och förhoppningsvis kommer flera av dom att få prova på seniorfotboll redan i år.

Gustav Krafth
Sportgruppen

Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar

Vinst mot Moheda

Igår bärgades 3 pinnar mot Moheda på soliga Lagavallen! Det var en kämpainsats där alla hjälpte varandra och kunde vända en knagglig start med tidigt

Läs mer »