Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Nyheter i Ljungby IF Herr inför Hösten 2021

augusti 7, 2021

Status i Ljungby IF Herr inför omstart i höst.

Vi har ett ungt lag med några rutinerade spelare (tex Jonny, Ivan, Yusuf) men det är tufft att spela i Division 3, när många spelare inte har spelat särskilt mycket seniormatcher. Laget har visat en härlig fightinganda och utvecklas för varje vecka, men kvaliteten på Division 3 Sydvästra är hög. 

Vi har en tuff uppgift framför oss, men vårt lag utvecklades för varje match under våren, och med lite mer rutin in i laget ser vi positivt på Hösten. Det sker en del förändringar i Ljungby IF Herr : 

Isaac Cederlund – tyvärr långtidsskadad . Isac fick en korsbandsskada och kommer att vara borta hela säsongen. Rehab är påbörjad och vi ser Isaac som en framtidsman inom Ljungby IF, och tycker naturligtvis det är tråkigt att inte Isaac får visa vilken spelare han är under 2021. Isaac är en kanonkille och kommer att vara en del i vår ledar-/tränarstab under 2021. 

Simon Eden – kommer att göra militärtjänstgöring och kommer inte att kunna träna fotboll fullt under Hösten. Simon kommer dock att ställa upp så mycket som möjligt under Höstens matcher och träningar, och vi önskar Simon , som är en seriös ödmjuk kille all lycka i sina nya uppdrag. 

Roberto Luco- väntar på besked om svenskt medborgarskap och är i Chile. Allt är förberett och förhoppningsvis är snart Roberto tillbaka i Ljungby IF. Roberto saknades under våren , där hans rutin, passningssäkerhet och bollteknik hade skapat trygghet i laget. 

Alexander Culibrk -kan nästan ses som ett nyförvärv eftersom han under våren inte kunnat träna fullt i Ljungby IF pga jobb. Alle skall troligen studera och kommer då att kunna träna fullt, och en fulltränad Alexander har erfarenhet och spetskompetens som blir viktig i Höst. 

Sven Holst – skadad hela våren , men är nu tillbaka i full träning. Har visat en mycket seriös inställning under våren och tålmodigt tränat sin rehab, och vi är mycket glada att se att Sven är tillbaka.  Sven är ett löfte som redan förra året provade på spel i Division 3 trots sin låga ålder (född 2005), och med snabbhet, tuffhet och speluppfattning är värdefull. 

Abbe- igång igen . Abbe valde att under våren lägga fotbollen på is , men är tillbaka igen. Mycket omtyckt i laget, och vi hoppas att han kan komma ikapp med träningen för att visa vad han kan. 

Herman Andersson- Rutinerat nyförvärv som trots sin ålder (född 2001) kommer att tillföra trygghet i vårt spel. 

Astrit Shabani – Nyförvärv med rutin från Division 2 och 3-spel, bollsäker med bra speluppfattning

Hampus Gustafsson  vårt målvaktslån från IFK Värnamo har varit mycket stabil och vi hoppas naturligtvis på att få behålla honom under Hösten. 

Sportgruppen kommer att under hösten värdera ytterligare förstärkning av truppen med spetskompetens och rutin, men det är en klar linje att i så stort grad som möjligt ta hand om våra egna spelare och spelare från närområdet. 

Det blir en lång höst med förhoppningsvis många spännande matcher 

Ljungby IF – Hjärta-Stolthet-Tradition 

 

IMGP4976
Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar