Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Publikinformation, Ljungby IF – Stafsinge!

juni 23, 2021

Lördagen den 3 juli kl. 15.00 spelar vårt herrlag äntligen sin första hemmamatch för säsongen då Stafsinge IF kommer på besök men då vår A plan är under renovering och det gamla gräset har plockats bort och nytt gräs har såtts så kommer vi att spela denna match på vårt konstgräs vilket i sin tur innebär att enligt de rekommendationer som råder i nuläget får vi endast ta in 100 åskådare då vi inte kan ha några angivna sittplatser vilket i så fall hade möjliggjort 500 åskådare. Och även om det blir ändrade riktlinjer innan matchen kommer att spelas kommer vi endast att släppa in 100 åskådare för att kunna säkerställa ett säkert arrangemang.

 

Ljungby IF;s styrelse har därför beslutat att de som kommer att få tillträde till denna match är de som har löst ett medlemskap i vår medlemsklubb ”Club 1914” och viktigt att tänka på då är att man i entrén uppvisar sitt medlemskort. Även spelarna/ledarna i vår A trupp kommer att vara berättigad biljett till matchen för att ge till någon närstående.

 

Frågor gällande matchen besvaras av Magnus Olsson på vårt kansli på telefon, 0372-140 70(anknytning 2) eller via mail, magnus.olsson@ljungbyif.nu

 

Vi hoppas snart kunna få välkomna alla till Lagavallen och våra matcher igen!

 

Väl mött!

Ljungby IF;s styrelse!

 

 

 

 

Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar