Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Tre förlänger med LIF!

december 11, 2023
LIF-Logga

Vi kan med glädje presentera 3 ytterligare förläggningar!

Såhär säger Sportchefen Gustav Krafth om dom tre

Melvin Andersson
Melvin har bestämt sig för att köra vidare hos oss vilket vi är mycket glada över då han är en mycket viktig spelare i vårt lag. En box till box spelare som är en otroligt rörlig spelare med ett giftigt skott som vi är övertygade om kommer att ta ännu mer ansvar inför nästa säsong. Melvin har testat lite med andra klubbar högre upp under en tid men har kommit fram till att vårt projekt lockade mest vilken glädje oss då vi ser en oerhörd potential i truppen inför nästa säsong.

Teodor Dobrijevic
Även Theo väljer att förlänga vilket känns fantastiskt bra då han vuxit ut till en ledare som vågar ställa krav på sin omgivning vilket är precis en sådan spelare som vi behöver i vår trupp. En otroligt ödmjuk kille som alltid ger allt och med sin spelförståelse och tuffhet är en riktig klippa i vår backlinje. Även Theo har velat lite fram och tillbaka då han velat testa på spel högre upp men känner även han att vi har något riktigt spännande på gång och vill hoppa på tåget vilket vi är mycket glada över.

Noel Lorentzon
Noel är Ytterligare en spelare som väljer att fortsätta hos oss och det är en spelare som lever mycket på sin speed och vilja att följa med upp i anfallen. En modern ytterback/ Yttermittfältare med bra speluppfattning som vi förvänta oss ska ta ytterligare kliv nästa säsong och producera mer poäng från sin kantposition och att även Noel förlänger känns mycket kul då även han har velat testa på spel högre upp.

Ljungby IF

Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar