Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Tre förlänger med LIF

november 7, 2023
LIF-Logga

Vi är mycket glada att meddela er att ytterligare tre spelare har valt att förlänga med klubben inför 2024!

Vår lagkapten och klippa Max Nyberg

Sportchef Gustav Krafth om Max:

Mycket glädjande att Max väljer att fortsätta spela hos oss då han i år har varit lagkapten och en grymt viktig kugge i vår backlinje med sin pondus och rejäla spelstil och spelförståelse. Max har tvekat lite på en förlängning då han har velat testa på spel högre upp men han har efter fler bra samtal mellan oss valt att fortsätta hos oss och vår satsning mot div 3. Vi är grymt glada för detta då han är en mycket uppskattad spelare och ledare både på och utanför planen.

Vår snabba anfallare Alexander Culibrk

Sportchef Gustav Krafth om Alexander:
Även Alle har valt att förlänga sitt kontrakt och väljer att vara med på vår spännande resa mot högre höjder vilket vi är oerhört glada över då han är en egen produkt som vet vad som krävs när man dra på den blåa tröjan. Alle är med sitt hårda jobb och fina vänster fot en otroligt svårfångad spelare som alltid gör mycket poäng och har en attityd och ledaregenskaper som smittar av sig på övriga truppen. Återigen så är vi mycket nöjda med denna förlängning.

Vår blixtsnabba ytter Lucas Jansson

Sportchef Gustav Krafth om Lucas:
Ännu en egen produkt som väljer att förlänga sitt kontrakt vilket vi är mycket nöjda med då han är en spelare med mycket bra attityd som hela tiden är farlig för motståndarna med sin snabbhet och genombrottskraft. Lucas är även han en mycket viktig spelare både på och utanför planen som hela tiden kommer till träning och match och ger 100%.  Känns mycket bra att ha Lucas klar inför nästa år.

Ljungby IF

 

Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar

Toyota Cup!

I morgon onsdag, 24 april kl. 19.00 spelar herrarna match i Toyota Cup och det blir ett spännande derby då Markaryds IF kommer på besök.

Läs mer »