Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Tre spelare klara inför 2024!

oktober 25, 2023
LIF-Logga

Det är med stor glädje vi kan meddela att tre spelare väljer att spela för Ljungby IF även 2024!

Sven Holst
Sportchef Gustav Krafth om Sven:
Mycket glädjande att Sven vill fortsätta vara med på denna resa som vi börjat och i honom får vi en spelare som vi till nästa säsong hoppas ska ta ännu mer ansvar då han redan nu trotts sin unga ålder varit med flera år på seniornivå. En spelare som alltid ger 100% på träning och match och som kommer bli en viktig ledare nästa säsong.


Nshan "Nisse" Mirzoyan
Sportchef Gustav Krafth om "Nisse":
Mycket roligt att även Nshan valt att förlänga. En stabil målvakt med bra fötter som ger ett lugn till vår backlinje med sitt snack. Han är dessutom en mycket viktig person både på och utanför planen med sin härliga energi som smittar av sig på alla runtomkring.


Noah Franksson
Sportchef Gustav Krafth om Noah:
Även kul att Noah valt att satsa vidare hos oss. En ung spelare som tog stora kliv denna säsong och som spelade mycket vänsterback men som kan användas på flertalet positioner vilket är mycket positivt. Vi ser en stor utvecklingspotential i Noah och som vi vet kommer bli ännu bättre nästa säsong.

Ljungby IF

 

Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar

Toyota Cup!

I morgon onsdag, 24 april kl. 19.00 spelar herrarna match i Toyota Cup och det blir ett spännande derby då Markaryds IF kommer på besök.

Läs mer »