Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Trio förlänger med klubben

november 21, 2023

LIF-Logga

Det ett stort nöja att presentera en trio som väljer att spela med oss även 2024.
Det är följande spelare:

Albin Werner

Sportchef Gustav Krafth om Albin:
Mycket kul att Albin väljer att förlänga med oss då han är en spelartyp som vi verkligen behöver då han alltid ligger rätt och läser spelet bra och har en fin passningsfot från sin defensiva mittfältsposition. En spelare som man alltid kan lita på till 100% då han står för hårt jobb och alltid sätter laget i första hand. Mycket glädjande att Albin väljer att satsa vidare hos oss.

 

Titus Höyer

Sportchef Gustav Krafth om Titus:
Glädjande att även Titus väljer att köra vidare. En stor och stark anfallare som vi hoppas ska kunna börja leverera ännu mer poäng för oss framöver om han får vara skadefri. Potentialen i honom är hög men har haft mycket skador som stört honom men som vi hoppas att han får i ordning på till nästa säsong och iså fall har han tvåsiffrigt antal mål i sig.

Wadoud Tamer

Sportchef  Gustav Krafth om Wadoud:
Har använts mestadels som yttermittfältare och är en spelare som kom till oss inför denna säsong men som hela tiden tog steg och utvecklades mycket under säsongen som var.  Med ytterligare en försäsong i ryggen hoppas vi att han ska ännu större kliv även nästa säsong.

Det var den positiva nyheten, men vi har också en tråkig nyhet

Sportchef Gustav Kraft igen:
Vi vill informera att vi även går skilda vägar med vår tränarduo.

Richard har betytt väldigt mycket för vår grupp med sitt lugn och seriositet men då han inte vet hur hans arbetstider ser ut inför nästa år så gick det inte att få ihop det med en tränarposition hos oss kommande säsong. Vi tackar Richard för ett mycket bra arbete hos oss och hoppas kunna se han hos oss framöver i någon roll inom föreningen då han varit mycket uppskattad av alla.

Morgan har även han gjort ett kanonjobb hos oss men känner att han vill kunna lägga ner den extra tiden på sin familj vilket är helt förståeligt från vår sida. Tråkig även med Morgan som även han likt Richard är en kanonperson att ha i en förening och som vi hoppas kunna få in i föreningen i en annan position när det passar med familjelivet.

Vi tackar härmed båda två för ett mycket bra arbete 2023 och stort lycka till framöver och dem är alltid välkomna tillbaka till LIF någon gång framöver om det skulle passa.

Ljungby IF

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar

Toyota Cup!

I morgon onsdag, 24 april kl. 19.00 spelar herrarna match i Toyota Cup och det blir ett spännande derby då Markaryds IF kommer på besök.

Läs mer »