Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Tuva och Arton tilldelades Dans Minnes Stipendiatet 2023!

oktober 10, 2023

Varje år delar vi ut Dans Minnes Stipendiat som är ett stipendiat som är upprättat till LIF eldsjälen Dan Johanssons ära och som delas ut till en LIF ungdom både på pojk och flicksidan som lever vidare i Dans anda och som uppvisar ett stort LIF hjärta och som sätter laget och föreningen främst.

I samband med matchen mot Markaryds IF i lördags hade vi vår årliga prisceremoni och vinnarna med motivering lyder enligt nedan:

Pojksidan:

Med sitt fina sätt att vara som en bra vän, hjälpsam och artig och att alltid ställa upp för både tränare, lagkompisar och föreningen är han väl värd priset som årets Dans Minnes Stipendiat 2023:

Grattis säger vi till ARTON GERGURI!

Flicksidan:

Med sitt lugna och fina sätt är hon en förebild för både yngre spelare och sina lagkamrater. Hon ger alltid allt på fotbollsplanen, hon är lika aktiv på träning som på match. I laget tar hon inte stor plats, hon låter gärna andra höras och synas men på planen visar hon sin kämparglöd och att alltid göra sitt bästa för laget. Fotbollskarriären började när hon var sju år i knattefotbollen Smålirarna och hon har varit trogen LIF sedan dess och vi hoppas få se henne på Lagavallen många år framöver.

Grattis säger vi till TUVA HAGLUND!

På bilden syns pristagarna tillsammans med Dans mamma Ann och bröderna Christer(längs ut vill vänster) och Mikael(längst ut till höger).

Dans-Minnes-Stipendiaterna-2023
Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar