Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Två nya och en förlängning!

december 18, 2023
LIF-Logga

Vi har glädjen att presentera ytterligare två nyförvärv och en förlängning
Nya är Albin  Åkesson och Hugo Ohlsson Rodriguez , förlängningen gäller Tristan Schmidt som väljer att spela med oss även 2024.

Sportchef Gustav Krafth om spelarna:

Albin Åkesson
Albin Åkesson är tillbaka hos oss efter att ha spelat med Hamneda, han känner återigen suget av att satsa lite mer på fotbollen hos oss. Mycket roligt att Albin är tillbaka då han är en spelare som alltid ger allt på både träning och match och är en väldigt omtyckt person i gruppen och i en perfekt ålder då han är 25 år. Förra gången han var hos oss spelade han mestadels mittback men i år spelade han forward och dunkade in 21 mål så det är en spelare som vi kan använda på flera positioner.

Hugo Ohlsson Rodriguez
Hugo har valt att spela för oss vilket vi tycker är mycket kul då han är en egen produkt. Hugo är en ung målvakt som närmast kommer från Östers IF som vi tror kommer att ta ytterligare kliv hos oss kommande säsong. En målvakt med mycket bra fötter och som trotts sin unga ålder visat på träningarna att han även vågar styra laget med snack vilket känns mycket bra då det kan vara svårt som ung målvakt.

 

Tristan Schmidt
Tristan kommer även nästa säsong att spela för oss. En ung målvakt som hela tiden tar steg och utvecklas hela tiden. En storväxt målvakt som är orädd i spelet och som alltid kommer till träningen och ger järnet.

Ljungby IF

Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar