Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Två nya till herrlaget!

december 5, 2023
LIF-Logga

Idag har vi glädjen att presentera två nyförvärv samt en junior som blir uppflyttad till A-truppen
Nyförvärven är Oliver Fredriksson och Rikard Szasz, junioren som blir uppflyttad är Jakob Rosholm.

Sportchef Gustav Krafth om Oliver:
Vi kan med glädje meddela att oliver kommer att representera oss nästa säsong. En välskolad ytterback/yttermittfältare som senaste säsongen kommer från spel i Kvarnby i div 4 men som också spelade några matcher även för Torpa i höstas. Oliver är en spelare som gillar att följa med upp i anfallen och vara delaktigt i spelet. Oliver är i perfekt ålder då han är 25 år och det är precis i den ålder vi behöver få in då vi över lag har ett mycket ungt lag så mycket kul att han väljer oss.

Sportchef Gustav Krafth om Rikard:
Rikard är en spelare som är skolad i Ljungby IF men som senaste åren har spelat i Lagan men som nu väljer att återvända vilket känns kul. Vi ser främst han som mittback men han kan även konkurrera på mittfältet. Rikard har en bra storlek och passningsfot och som vi ser att med lite fler och bättre träning hos oss ska kunna ta nästa steg hos. Återigen mycket roligt att han väljer att satsa vidare hos oss.

Sportchef Gustav Krafth om Jakob:
Jakob Rosholm kommer att flyttas upp i träningstruppen för att få ännu mer och bättre träning med vårat A lag. Han har verkligen visat på träningarna nu under hösten att han förtjänar en plats och vi tror att han kommer att ta stora kliv under nästa säsong. En snabb ytterback med en väldigt fin vänster fot.

Ljungby IF

Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar