Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Ytterligare fem klara inför 2024 i herrlaget!

november 9, 2023
LIF-Logga

Vi kan med glädje meddela er om att ytterligare fem spelare är klara inför 2024.

 

Sportchef Gustav Krafth om spelarna
Ben Antonsson

Ännu en mycket lovande 16årig spelare från våra egna led som även han var i väg med smålandslaget och gjorde det mycket bra. Spelade redan detta år många matcher från start i vårt A lag så potentialen är väldigt stor även hos Ben som är en hårt jobbande box till box mittfältare. Ben är en som vi till nästa säsong hoppas ska ta ytterligare kliv och även börja producera en del poäng i form av assist och mål.

Elliot Holgersson

Ytterligare en egen lovande mittfältare som endast är 17 år och som har sina styrkor i sin avighet och teknik. Elliot är en spelare som kan göra det oväntade men som vi ser gärna ser behöver bygga på sig lite muskler och våga ta för sig lite mer och våga göra sin grej lite oftare för då är han otroligt sevärd spelare. Vi hoppas att med en hel försäsong i kroppen så kommer Elliot ta stora kliv nästa säsong.

Yazan Alalwan

En otroligt lovande 16årig anfallare som har alla verktyg som krävs för att ösa in mål om han fortsätter att utvecklas i rätt riktning. Var precis i väg med smålandslaget och spelade matcher så potentialen i honom är väldigt stor och hans styrkor ligger i sin snabbhet och avlutningsförmåga och han har tidigare öst in mål i våra ungdomslag.

Isaac Cederlund

Med Isaac klar känner vi nu att vi har en anfallare som om han får vara skadefri och spela regelbundet igen kommer vara med och fajtas i toppen av skytteligan nästa säsong. En stor och stark anfallare som inte tvekar när han får läget. Mycket kul att Isaac vill ge det en rejäl chans nästa säsong och vi har stora förhoppningar på att han ska leverera mål för oss nästa säsong.

Armend Isufi

Mycket kul att Armend fortsätter hos oss även nästa år då det är en kille som är användbar på många positioner och en väldigt uppskattad person inom laget. Tyvärr fick han stora delar av förra säsongen förstörd av en fotskada men visade nu under hösten vilken viktig spelare han är för laget och vi ser fram emot att se han spela ännu mer nästa säsong.

Ljungby IF

 

 

Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar

Toyota Cup!

I morgon onsdag, 24 april kl. 19.00 spelar herrarna match i Toyota Cup och det blir ett spännande derby då Markaryds IF kommer på besök.

Läs mer »