Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Ytterligare två A-lagsspelare klara inför 2023

december 1, 2022
LIF Logga Ny-2

Då har ytterligare två spelare valt att köra med oss även under 2023, det är Alexander Culibrk och Hamid Mohseni

Såhär säger Sortgruppens Gustav Krafth om spelarna och läget i truppen:
Det är med stor glädje som vi kan presentera att Alexander Culibrk är klar för en fortsättning hos oss! Han har under några veckor testa på träning med en klubb från en högre division men kände till slut att det rätta valet var att stanna hos oss och fortsätta på vår resa som vi har påbörjat, det känns naturligtvis jättebra för oss i klubben att han valde att stanna trotts anbud från en klubb högre upp. Alexander tillhör trotts sin unga ålder en av dem mest rutinerade spelarna i dagens trupp och är med sin vänsterfot ett ständigt hot. Han har även en stor arbetsmoral och sätter alltid laget i första hand vilket uppskattas av alla runt laget.

Även Hamid Mohsini har förlängt sitt kontrakt över nästa säsong. Hamid är en reflex snabb målvakt som är bra i närspelet då han även har spelat mycket futsal. Han var tyvärr skadad stora delar av förra säsongen men vi hoppas att han med kontinuerlig träning ska ta ytterligare kliv nästa säsong.

Arbetet med att forma truppen till ett så slagkraftigt lag som möjligt går vidare och vi hoppas inom en snar framtid även ha våra första nyförvärv på plats!

Gustav Krafth
Sportgruppen

Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar

Toyota Cup!

I morgon onsdag, 24 april kl. 19.00 spelar herrarna match i Toyota Cup och det blir ett spännande derby då Markaryds IF kommer på besök.

Läs mer »