F16 fortsätter att imponera!

oktober 3, 2021

Utveckling dam tog idag emot FC Vetlanda i den näst sista omgången i F16-serien!

F16 fortsätter att imponera!

Laget har varit stabila hela sässongen med endast en förlust. Vinst skulle innebära en säkrad serieseger. Angelica öppnar målskyttet för dagen, och gör sedan ett mål till innan Emma Karlsman skulle öppna sitt målkonto för dagen. I halvlek leder laget med 3-0. Tuva Haglund gör sedan mål i början av andra halvlek, innan Emma återigen gör mål och ställer då slutresulatet 5-0!

Laget kan nu titulera sig som serievinnare, men en match återstår. Denna spelas på B-planen på lagavallen på onsdag 19.00! Välkomna ner och fira seriesegern med våra fantastiska juniorer!