Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Våra cuper

Profilhörnan/Craft

Första helgen i januari månad är det tradition för oss att arrangera en inomhuscup i fotboll. Det har vi gjort sedan 1984, så rutinen finns, precis som traditionen.

Cupsegrare genom åren

Profilhörnan/Craft Cup i samarbete med Ica Maxi Stormarknad
2020 Torpa IF
2019 Ryssby Futsal

Dans Minne

Dans Minne är en fotbollsturnering som spelas utomhus på konstgräs varje vår till minne av Dan Johansson, en ung man med stort LIF-hjärta.

Varför spelas Dans Minne
Dan Johansson var en Ljungbyfostrad fotbollsspelare som brann för Ljungby IF. Hans stora engagemang för föreningen visade sig dels genom hans ledarinsatser som ungdomsledare, men också som styrelseledamot i Ljungby IF.
Hösten 2005 omkom Dan mycket tragiskt i en trafikolycka och det är till hans minne och ära som föreningen varje år arrangerar ungdomscupen Dans Minne på Lagavallen Ljungbys konstgräsplaner.
Överskottet av denna ungdomscup går till en speciell fond, från vilken två juniorspelare, en kille och en tjej, varje år tilldelas ett stipendie, även detta döpt till Dans Minne. För att bli Dans Minnesstipendiat krävs det att personen ifråga har verkat i Dan Johanssons anda. Det vill bland annat säga att som en självklarhet sätta laget och föreningen i första hand i sin fotbollsverksamhet.

Dessvärre är cupen inställd 2021!