Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Hugo tilldelades Dans Minnes Stipendiat 2022!

september 26, 2022

Varje år delar vi ut Dans Minnes Stipendiat som är ett stipendiat som är upprättat till LIF eldsjälen Dan Johanssons ära och som delas ut till en LIF ungdom både på pojke och flicksidan som lever vidare i Dans anda och som uppvisar ett stort LIF hjärta och som sätter laget och föreningen främst.

I samband med herrarnas match i lördags hade vi utdelning av detta för pojksidan och vi säger ett STORT GRATTIS till Hugo Kinhult som blev vinnare med nedanstående motivering:

”En kille med STORT FÖRENINGSHJÄRTA som både på och utanför planen är ett föredöme med sin inställning till träning och match men även när det kommer till andra föreningsuppdrag.

Med denna motivering säger vi ”ETT STORT GRATTIS TILL HUGO KINHULT” som är 2022 års Dans Minnes Stipendiat.”

Utdelningen av motsvarande pris för tjejsidan kommer att äga rum i pausen av damlagets match nu på lördag den 1 oktober då Västra Karup gästar Lagavallen.

Hugo-Kinhult-2
Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar

Damerna vill ha revansch!

I kväll gästas damerna av RÅs LB och det är ett revanschsuget LIF gäng som kommer äntraLagavallens gröna matta efter den snöpliga förlusten mot Westbo

Läs mer »

Tredje raka?

Nu på torsdag, 9 maj kl. 14.00 spelar damerna återigen på Lagavallen då Ronneby BK kommer på besök. Efter premiärförlusten blev det en oavgjord match

Läs mer »