Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Klart med ny huvudtränare för Damlaget!

oktober 12, 2022
1_NIC2121

PRESSRELASE

Klart med ny huvudtränare för Damlaget!
Det blir Therese Persson som tar över huvudtränarjobbet efter avgående Edvard Sunjic.
Therese har ett långt förflutet inom Ljungby IF och är ett välkänt namn, hon kommer att ta fullt ansvar för Damlaget efter att ha varit assisterande tränare under 2022.

Sportchef Dam Nico Eremidis om Therese:
Vi är mycket nöjda med att Therese ville ta uppdraget, vi ser det som väldigt viktigt att våra duktiga tränare blir kvar i klubben för att utveckla våra lag. Vi är också glada att det blir en kvinnlig tränare för Damlaget denna gång.
Vi ser i Therese den perfekta personen för uppdraget, en huvudtränare som har ambitioner och mål som vi alla ställer oss bakom enade.
Ljungby IF strävar efter, och har som mål, att få in fler kvinnor i verksamheten, Jämställdhet är något vi verkligen brinner för och Therese kommer att vara en utmärkt ambassadör i det.

Therese om det nya uppdraget:
Det skall bli otroligt spännande och roligt att träna dessa tjejer, vi har ett ungt utvecklingsbart fotbollslag med många talanger i truppen. Det handlar framförallt om att svetsa samman gruppen ännu tajtare och bygga vidare på de styrkor vi har i laget. Jag ser verkligen fram emot att hjälpa tjejerna att ta nästa steg i sin utveckling. Tillsammans med övriga inom damsektionen blickar vi emot en ljus framtid för Ljungby IF Dam.
Thisa

Ljungby IF

Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar

Damerna vill ha revansch!

I kväll gästas damerna av RÅs LB och det är ett revanschsuget LIF gäng som kommer äntraLagavallens gröna matta efter den snöpliga förlusten mot Westbo

Läs mer »

Tredje raka?

Nu på torsdag, 9 maj kl. 14.00 spelar damerna återigen på Lagavallen då Ronneby BK kommer på besök. Efter premiärförlusten blev det en oavgjord match

Läs mer »

Seriepremiär för DAM A!

Nu på fredag, 12 april med matchstart kl. 19.15 premiärspelar vårt damlag då Hovshaga AIFgästar Lagavallen och matchen kommer spelas på konstgräset. Välkommen att inleda

Läs mer »