Logga in
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition
Ljungby IF
Hjärta - Stolthet - Tradition

Vi förlänger med Profilhörnan och Craft!

oktober 6, 2022

Vi inledde vårt samarbete 2019 och nu kan vi med stolthet meddela att vi har valt att förlänga vårt avtal med Profilhörnan och Craft med ytterligare fyra år där det nya avtalet sträcker sig till och med säsongen 2026.

Det har varit ett mycket bra samarbete där Profilhörnan tillsammans med Craft levererar ett bra utbud, både vad beträffar kvalité och service så för vår del fanns det inget att tveka på.

 

Carolina Riex som representerar Craft och Tomas Svensson som representerar Profilhörnan säger följande om det förlängda avtalet:

” Ljungby IF är en viktig förening för oss och vi är mycket glada och nöjda över att ha skrivit ett nytt avtal med dem. Föreningen har en stor verksamhet som vi är glada över att få vara en del av i och med vårt avtal och vi ser fram emot minst fyra nya år tillsammans och att få fortsätta erbjuda medlemmarna en attraktiv föreningsprofil”.

 

Under hösten kommer möten att äga rum för att plocka fram och utveckla en uppdaterad version av vår LIF kollektion som vi ser fram emot att få presentera.

 

 

 

 

 

 

 

Profilhornan-Linus-Tomas
Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar

Damerna vill ha revansch!

I kväll gästas damerna av RÅs LB och det är ett revanschsuget LIF gäng som kommer äntraLagavallens gröna matta efter den snöpliga förlusten mot Westbo

Läs mer »

Tredje raka?

Nu på torsdag, 9 maj kl. 14.00 spelar damerna återigen på Lagavallen då Ronneby BK kommer på besök. Efter premiärförlusten blev det en oavgjord match

Läs mer »

Seriepremiär för DAM A!

Nu på fredag, 12 april med matchstart kl. 19.15 premiärspelar vårt damlag då Hovshaga AIFgästar Lagavallen och matchen kommer spelas på konstgräset. Välkommen att inleda

Läs mer »