Vi säljer Bingolotter till Uppesittarkvällen!

december 8, 2021

Hejsan!

Glöm inte att vi i Ljungby IF i vanlig ordning säljer Bingolotter till ”Uppesittarkvällen” den 23 december och vi vore såklart tacksamma om du köper din/dina lotter av oss och följande lotter finns till försäljning.

Enkellotter – 100 kr

Dubbellotter – 200 kr

För att köpa din/dina lotter tecknar du dig genom att skicka oss ett mail på info@ljungbyif.nu med ditt namn och antal lotter du vill köpa och så får du ett svarsmail på hur du betalar och hämtar ut dina lotter. Alternativt kan du ringa till vår lotteriföreståndare Mats Berglund på 0733-950964 för att göra din beställning.

Följande datum finns även någon föreningsrepresentant på plats i vårt klubbhus mellan kl. 16.30 – 19.00 där du kan komma och hämta undanlagda lotter eller komma och köpa lotter:

Onsdag 15 december

Torsdag 16 december

Måndag 20 december

Tisdag 21 december

Onsdag 22 december

Vi tackar på förhand och välkommen att köpa dina lotter av oss.

/Ljungby IF

FB_IMG_1638966379256
Dela på sociala medier
Facebook
Twitter
Andra artiklar du kanske gillar

Läs om LIF på Ljungbysporten!

Vi vill tipsa om sportsajten ljungbysporten.se som drivs av mångårige sportjournalisten Magnus Blom som bland annat skriver matchreferat från vårt dam och herrlags matcher.⚽️⚽️

Läs mer »

LIF:are på landslagsuppdrag!

Fyra LIF:are uttagna till landslaget!Idag sträcker vi lite extra på oss, för idag har våra eminenta ”grabbar” blivit uttagna till landslaget i Gåfotboll Grabbarna är

Läs mer »